4 måter å optimalisere butikklysdesignet på

Kvalitetsbelysning er et av de viktigste elementene i enhver butikkdesign.Når du går inn i et shoppingmiljø med behagelig belysning, føler kundene seg fornøyde ubevisst.

En Energy Star-studie av amerikanske dagligvarebutikker viste en19 %økning i salg etter overgang til LED-belysning.

Så å få produktene dine til å skille seg ut i dagens butikkmiljø betyr å få mest mulig ut av lyset.Her er 4 måter jeg har forberedt deg for å optimalisere lysdesignet ditt.

1. Fordel lysene riktig

Fordel lysene riktig

Alle ønsker å blande bruken av lys, men de kan også falle inn i den misforståelsen at jo flere typer lys som brukes, jo bedre.Er det riktig?

Faktisk vil en altfor kompleks lysdesign være rotete og ikke bidra til å vises.Først når det dannes en balanse mellom lysene, som gjør den generelle presentasjonen harmonisk og myk, kan kundene fokusere på å forstå produktene.

Generelt brukes omgivelsesbelysning for å ta hensyn til den generelle situasjonen, og aksentbelysning brukes i noen områder for å fremheve forskjellige produkter eller områder i butikken.

2. Velg riktig belysning

Velg riktig belysning

Om belysningen velges godt eller ikke avhenger av om produktene under belysningen er de samme som under naturlig lys, viser en sann og nøyaktig effekt og beholder teksturen til produktet.

Når du velger et belysningssystem, velg lamper med høy CRI (fargegjengivelsesindeks), som vil ha bedre fargegjengivelse og sikre at belysningen kan gjenopprette den sanne fargen til produktet.

Passende belysning reflekteres også i fargetemperatur og lysintensitet.Velg passende fargetemperatur i henhold til type produkt og behovene til visningsområdet.

Varme farger er generelt egnet for mote, boliginnredning osv., mens kule farger passer til teknologiprodukter osv. Se forrige artikkelHva er den beste fargetemperaturen for LED-belysning?

Bruk dimbare lysarmaturer i visningsområder for å justere lysintensiteten til ulike tider på dagen og behov.

3. Bevar romfølelsen

Bevar romfølelsen

Plasseringen av produktene skal ikke være kompakt, og det må etterlates passende plass.Det samme gjelder for belysning.Å beholde en passende romfølelse vil gjøre det hele mer behagelig.

Du kan legge til et hjelpeverktøy – et speil, og sette det på veggen slik at plass og lys kan reflekteres.Ikke bare vil hele butikken være jevnt opplyst, men det vil også skape en følelse av større plass.

Du kan også skape plass ved å endre lysstyrkenivået og feiljustere lysene for å fremheve enkelte produkter bedre.

Eller installer volumetrisk belysning, som projiserer en bred kjegle som gir generell belysning, slik at produktet har et lite fotavtrykk.

4. Belysning foran speilet gleder kundene

Belysning foran speilet gleder kundene

Dette punktet er for klesbutikker.Når kunder liker et bestemt stykke klær, prøver de det vanligvis.Lyset foran speilet er spesielt viktig, da det bestemmer kundens kjøpsatferd.

Først og fremst bør blendende lysrør unngås i garderoben.Det sterke lyset kan føre til at bildet i speilet deformeres og påvirke kundens evne til å observere klærne.

Og for sterk belysning kan også forårsake blendingsproblemer, forårsake ubehag for kundene og redusere handleopplevelsen.

For å sikre at belysningen i garderoben ikke bare gir tilstrekkelig lysstyrke uten å påvirke hudtonen og handleopplevelsen, er det best å velge varmtonet belysning som simulerer naturlig lys og unngå for intens belysning.

Dette sikrer at kundene får nøyaktige klesresultater i garderoben og forbedrer handletilfredsheten.

Oppsummer

Ved å følge disse fire anbefalte beste fremgangsmåtene for belysning, kan enhver forhandler optimalisere den visuelle opplevelsen i butikken og høste forretningsfordelene med overlegen belysning.

Hvis du har andre spørsmål, er du velkommen tilrådførenår som helst, våre selgere venter på deg 24 timer i døgnet.

Merk: Noen av bildene i innlegget kommer fra Internett.Hvis du er eieren og ønsker å fjerne dem, vennligst kontakt oss.


Innleggstid: 26. desember 2023