Fa'aaliga moli: Fa'amalama o Pou

Mo faʻaaliga lavelave, o moli mai luga ma lalo o se auala aoga, ae o le susulu e le maalofia.E ui lava o le faʻaopopoina o mea faʻapipiʻi e mafai ona faʻaitiitia ai nisi o faʻafitauli, e le mafai lava ona faʻavaeina le faʻafitauli o le susulu.O se taunuuga, na o mai ai tagata ma le manatu o le faʻaaogaina o moli pou laiti.

E ala i le fetuunaʻi o le faʻataʻitaʻiga ma le maualuga o le pou, e mafai ona faʻapipiʻi le moli i luga o le nofoaga e manaʻomia, lea e faigofie tele.

O le mea moni, mulimuli ane, na atiina ae foi e le maketi nisi faʻaleleia lomiga:

● E mafai ona fetuunaʻi le maualuga o le pou.

● E mafai ona fetuutuunai le tulimanu ave o le moli.

O nei fetuutuunaiga e lua e mafai ona fetuutuunai le pulea o le lamepa va'aiga tulimanu ma ave fa'alava, fa'afaigofie tele i luga o le nofoaga debugging.

Chiswear Pole Light

Ae ui i lea, o lenei ituaiga moli pou e iai foi ona faʻaletonu:

● O le tino moli o loʻo faʻaalia uma, o loʻo nofoia avanoa faʻaaliga.

● Mo fa'aaliga tolu-itu, e na'o le itu lava o le fa'aaliga e mafai ona fa'aali le moli.Ina ia ausia le faʻamalamalamaga sili ona lelei, o moli faʻaaliga o le kapoti e sili ona faʻaoga faʻatasi ma isi auala moli.

Mulimuli ane, ina ia foia lenei faafitauli, na faʻafeiloaʻi e le maketi moli pou tele-ulu:

Latou te faʻaitiitia le avanoa, ma e mafai e lamepa ona faʻamalamalamaina le malamalama mai le tele o tulaga, lea e faʻaitiitia ai nisi o faʻafitauli i moli pou, ae e le o se fofo atoatoa.

O le faʻaaogaina o moli pou i totonu o falemataʻaga faʻaaliga e mafai ona tuʻuina atu ai faʻamatalaga auiliili o faʻaaliga, ae ona o lamepa faʻaalia natura ma avanoa avanoa, e i ai se aafiaga taua i luga o faʻaaliga faʻapitoa, o lea o loʻo faʻaitiitia ai le lauiloa.

moli pou tele ulu
ofutino

E i ai ni moli o le kapoti fa'aaliga e le fa'aogaina le avanoa?O le isi tusiga o le a faʻafeiloaʻi oe i moli i fafo o le kapeneta.


Taimi meli: Me-10-2023