Fa'aaliga Fa'amalama: Fa'amalama Fa'asolo i luga o le tele o le malamalama

Mo LEDs, o le taimi nei e sili ona taatele o le fa'aaliga fa'aalcove-style fa'atasi ai ma moli fa'ailo fa'ailoga i le pito i luga.Ua lava le tasi moli.Ona o le fa'ailoga ave fa'ailoga ma le vevela o le lanu, o le fa'aaliga o le malamalama e matua lelei lava.

Fa'aaliga Malamalama

Mo kapoti tuto'atasi lautele, o lamepa numera lua o le a fa'aogaina, fa'atulagaina tutusa, e ausia ai moli autu mo fa'aaliga.

Fa'aaliga Malamalama

Ona o le tele-point projection, e tele ata lafoia o le a mafua ai, ma tutusa tutusa e mafai ona faʻaumatia pe faʻavaivaia ata.I le taimi nei, o loʻo faʻateleina faʻaaliga faʻatau mai lenei ituaiga moli, ma o loʻo i ai le tele o faʻaleleia i le taimi nei:

Fa'aauupegaina i moli fa'aaliga fa'alava fa'asolo, o le tele o le nofoaga e mafai ona fetu'una'i fetu'una'i e tusa ai ma le tele o fa'aaliga.

CHIA7258-3W
CHIA7255-3W

Fa'aauupegaina i se lamepa fa'alilolilo, e mafai ona fetuunai le susulu e tusa ai ma uiga o faʻaaliga.

Ioe, o lenei metotia e tatau foi ona gauai atu i mataupu saogalemu:

1. O lamepa ma molī e tatau ona faʻapipiʻi solo, ma e leai ni faʻaaliga i le pito i lalo e aloese ai mai le faʻaleagaina.

2. Fa'aopoopo i ai se vaega o le fa'a'aisa i lalo o le moli po'o le fa'aauupegaina o le moli ma se masini e tete'e i lalo.

O le faʻamalama autu e tele-point i le pito i luga e mafai ona faʻaalia atoatoa ai faʻaaliga.Ae ui i lea, o nisi faʻaaliga e iai foliga lavelave, aemaise o faʻaaliga e maualalo le malamalama i luga.O le malamalama mai le pito i luga e le mafai ona oʻo i le pito i lalo, lea o le a matua pogisa ai le pito i lalo.

moli falemataaga

O le auala e masani ona faʻaaogaina o le faʻamalamalamaina i luga ma lalo, o le pito i luga e faʻaaogaina le faʻamalama faʻamalama, ma le pito i lalo e faʻaogaina le malamalama i luga e faʻaopoopo, ina ia manaʻomia ona faʻaalia atoatoa faʻamatalaga.

moli falemataaga

O lenei metotia e tatau ona gauai atu i faafitauli e lua:

1. O le malamalama i luga o le pito i lalo o le moli fesoasoani, ma e le tatau ona susulu tele, a leai o le moli autu i le pito i luga e le mafai ona faʻaalia le maualuga o faʻaaliga.

2. O le vaega pito i lalo o le malamalama i luga e tatau ona faʻafefeteina, ma fetuunai le malamalama ma le paolo e tusa ai ma le siosiomaga ma tulaga o faʻaaliga, ina ia aloese mai le susulu, ma o le a le maua e le au maimoa le vaivai o mata pe a fiafia mo se taimi umi. taimi.


Taimi meli: Apr-26-2023