Kina Shanghai Long-Join Intelligent Technology Inc

Shanghai Long-Join Intelligent Technology Inc

Shanghai Long-join Intelligent Technology co., LTD.blev grundlagt i 2003 med fokus på design, forskning og udvikling, produktion og salg af integrerede lysstyringsbehandlingsteknologiprodukter, velegnet til gadelamper, gårdlys, korridorlys, dørlys og andet belysningstilbehør.

longjoin holdbillede

Kina Shanghai Long-Join Intelligent Technology Inc, skal bygges i 2000 år, lokalt i Shanghai Kina

Longjoin Team-billede

Hovedkvarteret er beliggende i Shanghai, fabrikken er beliggende i Haiyan County i Zhenjiang-provinsen.Fabrikkens anlægsareal er mere end 38.000 kvadratmeter.

Virksomheden har mere end 250 ansatte, heraf 3 senioringeniører og 12 ingeniører.

På nuværende tidspunkt er de fleste af lyskontaktcontrollerprodukterne blevet eksporteret med et årligt salg på omkring 8,5 millioner stykker.

Shanghai Long-join har FCC, CB, UL og CUL, EU-listet zhaga, CE-certificering, RoHS-miljøcertificering.og har NEMA-kompatibel standard ANSI C136.41-stik, JL-240XA, JL-240F, JL-200X, JL-230.på nuværende tidspunkt havde vi promoveret ny fotocelle 7-pin fatning.Det gælder for moderne trådløst smart gadelyssystem, havedekoration landskabsbelysning.

 

dekra CBtestCBtest certificeret

Zhaga Test CB-test rapport CB listet Certificering

 

Hovedmarkederne er i Amerika og vil gradvist bevæge sig ind i Europa, Nordamerika.og sælge Brasilien, Mexico, Indien og andre oversøiske markeder.

Long-Join leverer hovedsageligt fotoelektriske sensorer med NEMA-interface og Zhaga-bestemmelser, de er beregnet til gade-/områdebelysningsformål, til at styre lampearmaturerne til/fra i overensstemmelse med det omgivende belysningsniveau såvel som bevægelsesdetekteret, inklusive højkvalitetsbeholdere, der anvendes til montering af armaturer.Alle kontrolknuder er designet baseret på en lysregistreringsfunktion, selvom smarte IoT-noder kan fjernstyres med det avancerede lysstyringssystem.Desuden fås sensorfatninger til pære-skruer og fotoøjne med direkte wire-in til boligbelysning.

Nu skal du introducere vores produktmodel/kategorier.

  1. smart fotocontroller JL-245C, JL-246CG, JL-245CN.
  2. Gevindskrue type Holder controller, JL-302, JL-303, JL-301.
  3. 3.Other serie type fotocontroller lavet i bimetal termisk konstruktion og fotoelektrisk sensor.for eksempel JL-103A, JL-205C, JL-217C, JL-404, JL-403C.

245C246CG245CN

JL-245C                            JL-246CG                    JL-245CN

Long-Join udviklede også et smart IoT-lysstyringssystem UM-9000 baseret på brawser/server-struktur og APP-software for at give praktiske IoT-installations-/administrations-/vedligeholdelsesfunktioner med Zigbee, LTE, NB-IoT-protokoller indbyggede fotokontrolenheder.

Ser frem til flere udvekslinger og samarbejde med dig!


Indlægstid: Apr-08-2020