Longjoin Tilbyder one-site service til vores kunde

19.1.2019 Live Shooting01

Longjoin Tilbyder one-site service til vores kunde

Longjoin kan lave tilpasning, bearbejdning og salg af lyscontrollere, lyscontrollerstik og lyscontroller

tilbehør.

Samtidig kan vi behandle vores produkter til at opfylde specifikke specifikationer, udseende, spændingsparametre og lysintensitet og justere forsinkelsestiden i henhold til kundetilpasningskrav og one-stop service.

 

1. OEM/ODM Design Service

Hvis brugeren leverer en designtegning af lysstyringsproduktet, kan den verificeres af vores tekniske designingeniør for yderligere at bestemme rigtigheden af ​​udkastet.

For eksempel NEMA 7 P beholdertegningsdiagram.

7p beholder tegning diagram01               7p beholder tegning diagram02

1.1 1.2

 

2. Betalt eller gratis prøveservice

Hvis du godkender kvaliteten af ​​lysstyringsprodukterne fra vores hjemmeside, kan du klikke på kontaktsiden på hjemmesiden for at sende e-mails, mobiltelefoner og WhatsApp-webchat.Selvfølgelig skal du levere betalt prøveleveringsservice.Vi beregner de relevante omkostninger i henhold til varernes eksportproces, herunder antallet og mængden af ​​de sendte prøver, eksportomkostningerne for varerne CIF / FOB, eksportdestination og leveringstid, om fragtforsikring er tilføjet.give besked på forhånd.Tilsvarende, hvis du vil sende en gratis prøveservice, skal du kontakte din postinformation så hurtigt som muligt.

 

3. Tilpasning Tilbehør til NEMA lyskontrolbeholder

Det optiske controllerstik kan give et fatningsbeslag, et tilslutningskabel med et brugerdefineret stik og endda en vandtæt pakning til lysregulatoren.Understøtter tilpasset stikdåsetilbehør, aluminiumsbeslag, neopren- og bakelitsammensætning vandtæt pakning, forbindelsesledning ændres til kabel og måler længden af ​​forbindelsesledningen.

3.1 monteringsmateriale: aluminium/jern

conbine001

3.2 montering Materiale: aluminium

conbine002

3.3 materiale: Galvaniseret jern

conbine003

Andet Tilgængelig pasform beholdermodel

conbine004

4. Brugerdefineret logo, emballagedesign

Hvis du har brug for design af mærkelogo, kan vi også designe efter dit forslag;Derudover, uanset om den ydre emballage er specielt tilpasset design, skal du stadig designe efter dine krav.Bemærk at fabrikkens produktemballage er en lille hvid æske, 100 æsker i en masterkarton.

4.1 hvid pacingboks

hvid pakkeboks

4.2 OEM design ud-emballage / printboks

OEM design ud-emballage

5. Custom on / off niveau design

Dette er et rigt personligt og mere attraktivt design.vi leverer fabriksfremstillet termisk-følsom lyscontroller og elektronisk lyscontroller, de fleste af lyscontrollerprodukterne, indstiller lux-niveauparameteren til og fra, før du forlader fabrikken.Intet er umuligt, hvis du vil, sætter vi stadig forskellige lux efter dine krav.

Custom Series fotocontrollere

cusom serie fotokontrol

Klik venligst på det relative link for at få mere produktinformation

Hot online til salg foto kontrol sensor ,207C, 217C, 215C, 103A,101A,208.

Brugerdefineret serie lyscontroller, 217C,423C,207C,245C,246CG,245CN,403C,423C,428C.

Passer til fotocellestiksæt, 240XA, 260D, 260C, 250T, 230X, 200X.


Indlægstid: 14-apr-2020