Art of Lights – Va'aiga i le Fa'aaliga Fa'avaomalo Fa'avaomalo a Saina

O le 5th China International Import Expo na faia i Shanghai mai ia Novema 5 i le 10th.O loʻo i ai le lautele lautele o atunuu o loʻo auai i lenei tausaga, o le CIIE o loʻo auai i le aofaʻi o 145 atunuu, itulagi ma faʻalapotopotoga faʻavaomalo.O nofoaga fa'aaliga e ono o le a fa'aalia ai le faitau selau o oloa fou, tekonolosi fou ma auaunaga fou.

合照1

O tagata mai le agavale i le taumatau e neal, stella ma wally.

I le aso 7 o Novema, 2022, kamupani chiswear'spule sili wally, sui pule sili Neal ma le tagata faatau stella sa auai i le faaaliga.I le National Convention and Exhibition Center, na ou vaaia ai le tumutumu o nofoaga taʻitasi i tagata, ma o le siʻosiʻomaga o fesoʻotaʻiga ma fesoʻotaʻiga i luga o le saite sa mafanafana.O le tele o fa'aaliga na fa'aalu le taimi e fa'atalanoa ma ausia ai le felagolagoma'i o fefa'ataua'iga.O galuega fa'afeso'ota'i o fale ta'itasi na fa'atosina mai pea le to'atele o tagata asiasi mai.O mai e matau ma tofo, e fiafia tagata uma.

合照3

O le faaaliga matagofie e foliga mai o se tausamiga o moli.I lalo emma o le a taʻitaʻia oe e talisapaia moli i le faʻamalama faʻaaliga.

 

 

 

 

Pole moli

E faigofie ona faʻapipiʻi le faʻamalama faʻalava LED, faʻaaogaina le taʻavale faʻasolosolo, e maualuga le susulu ma le umi o le ola, ma faʻapipiʻiina i itu 4 o le fata i le taimi e tasi, e aunoa ma le polokaina o le laina o le vaʻai, ma le malamalama e mafai. fetuutuunai pe a manaomia.

 

 

 

 

Laiti Laiti

Laiti moli moli e laiti ma sili atu ona le iloa nai lo moli lapopoa.O le malamalama e susulu saʻo i luga o mea e manaʻomia ona faʻamamafaina e faʻamaonia ai le faʻaogaina o mea faʻapitoa, ma ausia le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le taulaʻi iloga, siosiomaga tulaga ese, papa mauoa, siosiomaga mauoa ma ata felanulanuaʻi.O le faʻamalama e malu ma matagofie, e le gata e mafai ona taʻitaʻia se sao taua i le malamalama atoa, ae faʻapea foʻi moli faʻapitonuʻu e faʻaleleia ai le siosiomaga.

 

 

 

 

Malamalama Faalo

Lamepa fa'alu'a LED o se moli e adsorbed pe fa'apipi'i i luga o le taualuga taualuga.E pei o le moli, o le mea autu foi o le moli i totonu o le potu.E masani ona faʻaaogaina i nofoaga eseese e pei o fale, ofisa, ma nofoaga faʻafiafia.O lamepa faʻalava o le LED e masani ona i ai le lautele e tusa ma le 200mm ma e talafeagai mo le faʻaogaina i alalaupapa ma faletaele, aʻo i latou e 400mm le lautele e talafeagai mo le faʻapipiʻiina i le pito i luga o se potu e le itiiti ifo i le 16 sikuea mita.E lua ituaiga masani o moli faʻaofuofu LED i luga o le maketi: D-shaped tube ma annular tube, faʻapea foʻi ma le eseesega i le va o paipa tetele ma laiti.

 

 

 

Malamalama Track

E pei ona taʻu mai e le igoa, o le moli o le moli o se moli e faʻapipiʻi i luga o se ala tutusa, ma o le faʻamalama faʻamalama e mafai ona fetuunai faʻafuaseʻi.E masani ona faʻaaogaina e fai ma moli e manaʻomia ai moli autu.

E tatau ona fa'apipi'i moli auala i luga o le ala e fetaui.O totonu o le ala o loʻo i ai le eletise, ma o loʻo i ai ni fasi uʻamea faʻafefe i itu uma e lua o totonu o le ala.O lo'o iai ie 'apamemea fa'a'ave'au fa'a'ave'esea i so'oga o moli ta'avale.A'o fa'apipi'i, moli moli A fa'afeso'ota'i e le laupepa apamemea o lo'o i luga le fasi u'amea ta'avale i totonu o le ala, e mafai ona fa'aola le moli o le ala, ma e mafai ona ki le moli.

 

 

 

 

Fa'amama Malamalama

O le ta'ita'i ta'ita'i e fa'asino i le fa'apotopotoina o LED i luga o se FPC fa'atusa (felefele circuit board) po'o le PCB laupapa malo.E faaigoa i le foliga o le oloa e pei o se fasi.Ona o le umi o lona soifua tautua (e masani lava 80,000 i le 100,000 itula), ma le tele o le malosi-faʻasaoina ma faʻafeiloaʻi le siosiomaga, ua faasolosolo malie ona aliaʻe i fale teuteu eseese.

I le avea ai ma fa'aaliga muamua fa'aulufale mai a le atunu'u, o le CIIE ua avea ma fa'asalalauga lautele fa'ava-o-malo fa'asoa e le lalolagi, fa'aauau pea ona fa'aolaina le malosi o Saina i le tamaoaiga o le lalolagi."Muamua, o le atamai faakomepiuta ua vave ona suia. I le lumanaʻi, o le a avea ma se tulaga le maalofia mo masini e suia ai le tele o tagata faigaluega. Lona lua, o oloa e sili atu tekinolosi ma suʻesuʻega ma atinaʻe. Pe a faʻatusatusa i le taimi muamua, o le tele o kamupani mai fafo ua tatalaina se auala faʻalauteleina o atinaʻe. ma ulufale atu i filifili pisinisi fou. E le gata i lea, o le auʻaunaga faʻaalia o loʻo faʻateleina ma sili atu ona faʻapolofesa, ma o fegalegaleaiga ma le au faʻaaliga o loʻo faʻamalosia ma malosi", na asiasi atu ai Wally ma fai mai.

E eseese a'afiaga o moli eseese, ma o moli matagofie e fa'aopoopoina ai se si'osi'omaga uiga ese ma le matagofie i le Expo.O le a sou manatu i le moli o le fa'amalama fa'aaliga?

 

If oe manao to iloa nisi fa'amatalaga e uiga i le CIIE ma o le malamalama, fa'amolemolefaafesootai matou.


Taimi meli: Nov-11-2022