Fai le mea e fai e se atunuu mautu

Fai le mea e fai e se atunuu mautu

I le feagai ai ma nisi o tala ma faʻamatalaga sese i luga o le initaneti e uiga i le afaina o le tala fou coronavirus, i le avea ai o se pisinisi mai fafo o Saina, e tatau ona ou faʻamatalaina i aʻu tagata faʻatau iinei.O le mafuaʻaga o le faʻamaʻi o loʻo i le Aai o Wuhan, ona o le 'ai o manu feʻai, o lea e faamanatu atu ai foi ia te oe e aua neʻi 'ai manu feʻai, ina ia aua neʻi tupu faʻalavelave le manaʻomia.E na'o le tasi le itu, ma o le puna o le faʻamaʻi e le o iloa i le taimi nei.Faamolemole aua le popole!Matou te faia fua faʻalesoifua maloloina ma puipuia aʻu lava i taimi muamua.

Aua le faia ni tala, aua le fa'asalalauina ni fa'amatalaga sese, ia fa'aauau pea le mafaufau malie.

Fai la matou Faiga Puipuiga

Fa'asa'o fa'ataga le fa'ama'i e fa'atupu atili ai, O lea la o la tatou puipuiga ma le fa'atonutonuina.

1. O ta'avale faigaluega uma i le taulaga o Wuhan o lo'o i se tulaga o le fa'agata, ma e seasea fa'atonutonuina, 10 miliona tagata ua tapunia!

2. O le aso malolo o le Spring Festival, ua fautuaina tagata uma e aua ne'i o i fafo ma nofo i le fale, fa'aitiitia aiga asiasi.

3. Fautuaina tagata i le atunu'u e aunoa ma ni mana'oga fa'apitoa, aua ne'i fa'apotopoto ma fa'aitiitia le fa'apotopotoina o tagata, o lea ua taofi uma vaega....

4. O fa'asalalauga fa'asalalau tetele o lo'o fa'alauiloa le tumama o le tagata lava ia, e pei o le faia o se ufimata, fufuluina o lima e le aunoa, fa'asili atu le savili, ma fa'aitiitia le fa'afeso'ota'i o tagata o lo'o potopoto.O le sao tele lea a le atunuu.

 

Fa'aliga Fuafuaga Puipuia o Fale Fa'aumi-umi

>>>>>>>Suʻesuʻeina o le vevela i aso uma aʻo leʻi galue

su'ega o le vevela2

>>>>>O nofoaga faitele e fa'ama'i fa'alua i le aso (nofoaga faitele: fale'ai, faletaele, ala savali, ala savali ma isi mea)

fa'ama'i pipisi

Fa'asalalau Fa'alāpotopotoga Soifua Maloloina a le Lalolagi Fautuaina

O le Saina lea e nafa ma, o tagata mamaʻi uma e mafai ona fiafia i togafitiga e leai se totogi, leai se popolega.E le gata i lea, o le atunuʻu atoa ua faʻafaigaluegaina le silia ma le 6000 fomaʻi i le Aai o Wuhan mo fesoasoani faʻafomaʻi, O lea aua le popole i le tuʻuina atu o Saina i se faʻalavelave faʻafuaseʻi o le soifua maloloina i le lalolagi (PHEIC), ona o se atunuʻu faʻalagolago, e le tatau ona faʻatagaina le faʻamaʻi e sosolo. i nofoaga e le o iai le malosi e pulea ai le faʻamaʻi, ma o se lapataiga le tumau o se auala faʻatatau i tagata o le lalolagi.

 

WHO folafola

 

I le tulaga o le faʻamaʻi o Saina, e tetee le WHO i soʻo se faʻatapulaʻaina o femalagaaiga ma fefaʻatauaʻiga ma Saina, ma manatu o se tusi poʻo se afifi mai Saina e saogalemu.Matou te mautinoa atoatoa e manumalo i le taua faasaga i le faʻamaʻi.Matou te talitonu foi o malo ma tagata fai maketi i laʻasaga uma o le sapalai o le lalolagi o le a maua ai le tele o fefaʻatauaʻiga mo oloa, tautua, ma faʻaulufale mai Saina.

 

O le a faʻaauau pea la matou galulue faʻatasi, ma afai e te popole e uiga i aʻafiaga e fesoʻotaʻi ma le felauaiga o oloa, ou te faʻamautinoa atu ia te oe o a matou oloa o le a faʻamaʻi atoatoa i fale gaosimea ma faleteuoloa, ma o oloa o le a umi se taimi i le felauaiga ma o le siama. o le a le ola, lea e mafai ona e mulimuli i le tali aloaia a le Faalapotopotoga o le Soifua Maloloina a le Lalolagi.

 

o le a faʻaauau pea ona faʻaleleia le lelei oa tatou oloa ina ia mafai ai e a tatou oloa ile tulaga o le lalolagi!Wuhan sau ia!, Saina sau ia!

O Saina e atiina ae e aunoa ma le lalolagi, ma o le galuega e atiina ae e aunoa ma Saina.


Taimi meli: Feb-17-2020