Fa'aaliga Fa'amalama: Fa'amalama Fa'ailoga Tulaga

O se auala masani foi lea i aso anamua, o lona uiga, tuʻu se moli halogen i luga ma se fasi tioata i le ogatotonu e faʻamalamalamaina ai faʻaaliga e ala i le tioata.

 

O le tioata e vavaeese ai faʻaaliga mai le moli, iloa le vavaeeseina o le malamalama ma le vevela.

 

E ese mai le ituaiga moli pito i luga, o lenei metotia e mafai ona ausia ai moli autu mo faʻaaliga.Ina ia faʻamamafa faʻamatalaga, e mafai foʻi ona faʻaopoopoina i le malamalama lauteles.

moli tuaa pito i luga1

Chiswear 3W Spotlight mo le fa'amalama o le Fa'ailo

Chiswear 3W Spotlight mo le fa'amalama o le Fa'ailo

O le mea moni, o ona vaivaiga e manino foi: o loʻo i ai fuifui o faʻamalama i luga o le tioata.Ae maise lava pe a mavae se taimi umi, o le a faʻaputuina le pefu i luga o le tioata, o le a sili atu ona manino le malamalama, ma o le a manino le faʻaputuina o le pefu i se tepa.

 

O le ulufale atu i le vaitau o le LED, ua suia e tagata lamepa i ni moli uila laiti, ma o le vevela o le vevela e sili atu ona maualalo!O loʻo i ai foʻi se mea lanu uliuli mo le tioata, e foliga sili atu ona lelei!

moli pito i luga3

Uilauliuliuli

Ae ui i lea, e tatau ona tatou gauai atu i le tau calorific o lamepa ma moli.Afai e sili atu le tau o le calorific nai lo le vevela o le faʻaaliga lava ia, o le a mafua ai le faʻaputuina o le vevela ma faʻaleagaina mea faʻaleaganuʻu.

 

Po o le a lava le auala e sui ai, e sili atu le fai o se vaeluaga i le va o lamepa ma faʻaaliga, aemaise lava lamepa masani.

 

O loʻo i ai ni vaeluaga e iloa ai le tuʻueseeseina o le malamalama ma le vevela.I le isi itu, afai o lamepa ua matutua ma pa'ū, e mafai ona latou puipuia lelei faʻaaliga.Aemaise lava lamepa o loʻo i le ogatotonu o le faʻaaliga, afai latou te paʻu, o le a mafua ai le le mafuatiaina o le gau!

moli pito i luga2

Afai ei ai ni au fesili pe manaʻo e faʻatau moli e uiga i moli faʻamau i luga, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou.


Taimi meli: Mati-30-2023