Kabar

  • Long-join Brand Shorting Cap and Street Light Photocell

    Long-gabungan Brand Shorting Cap lan Street Light Photocell

    Kabeh klien ngerti carane nggunakake tutup iki ing lampu werna lan perlu panggonan saratipun entuk manfaat ing lampu kanggo nambah nggunakake-span.Nanging, sawetara saka tingkat miskin saka pelanggan profesional bingung dening loro LED lamp lantern fixture gasket aksesoris shorting cap vs photocell ...
    Waca liyane
  • How to Judge Photocontrol as Normal or Abnormal?

    Kepiye Cara Ngadili Photocontrol minangka Normal utawa Abnormal?

    We Shanghai Long-join Intelligent Co., LTD., kita ngasilake pengontrol lampu lampu jalan utama ing Amerika Utara.Nganti saiki, kita duwe atusan jinis pengontrol cahya, ana pengontrol lampu jinis twist-lock, pengontrol lampu jinis tombol, pengontrol lampu jinis batang, Lampu jinis putar ...
    Waca liyane
  • A Little Known Different Miniature Light Sensor Information

    Informasi Sensor Cahya Miniatur sing Dikenal

    Photocell Piranti sing ndeteksi cahya.Digunakake kanggo meter cahya fotografi, lampu dalan otomatis ing wayah sore lan aplikasi sensitif cahya liyane, photocell beda-beda resistensi antarane loro terminal adhedhasar jumlah foton (cahya) sing ditampa.Uga disebut "photodetector, ...
    Waca liyane
  • How to Install This 3 wire Photocell Sensor

    Carane Instal Sensor Photocell 3 kabel iki

    3 Wire Photocells Sambungake Gambar Diagram Carane Gunung 3 Wire Photocell Instalasi Description 1. pedhot sirkuit mbobol kanggo cahya njaba Panjenengan.Yen sampeyan ora ngerti pemutus endi sing nyedhiyakake lampu sampeyan, mateni kabeh pemutus ing bangunan kanggo mesthekake yen daya dipateni.Mriksa pindho...
    Waca liyane
  • A various of Photocell Cover for Smart Wireless Light Controller

    A macem-macem Cover Photocell kanggo Smart Wireless Light Controller

    >> Entuk layanan desain One-stop sing nyenengake.manawa, kita bisa nyedhiyani kanggo mbantu item layanan rego tambahan ing ngisor iki.1. Iku ora mung salah siji saka proyèk cahya kutha pinter, nanging uga salah siji saka aksesoris sistem controller lampu werna pinter paling digunakake.2. Lampu jalan canggih...
    Waca liyane
  • Why Choose This Long-join Photocontrol Receptacle JL-240XA-14?

    Napa Pilih Wadhah Photocontrol JL-240XA-14 Iki?

    1. Luwih saka 20 taun, Shanghai Long-gabung Intelligent Technology Co., Ltd. fokus ing Processing lan Manufaktur lan aksesoris controller cahya werna cerdas.2. Long-gabung account ngrambah hubungan koperasi long-term karo solusi cahya technical account manca misuwur p ...
    Waca liyane