Warta

  • Long-join Brand Shorting Cap and Street Light Photocell

    Lila gabung Brand Shorting Cap jeung Street Light Photocell

    Sadayana klien terang kumaha ngagunakeun cap ieu dina lampu jalan sareng peryogi tempat anu sarat dina lampu pikeun ningkatkeun rentang panggunaan.Sanajan kitu, sababaraha tingkat goréng konsumén profésional anu bingung ku dua LED lamp lantern fixture gasket asesoris shorting cap vs photocell ...
    Maca deui
  • How to Judge Photocontrol as Normal or Abnormal?

    Kumaha Nangtoskeun Photocontrol salaku Normal atanapi Abnormal?

    Kami Shanghai Long-gabung Intelligent Co., LTD., Kami ngahasilkeun controller lampu lampu jalan utama di Amérika Kalér.Nepi ka ayeuna, urang boga ratusan jenis controller lampu, aya pulas-konci tipe controller lampu, tombol tipe controller lampu, Batang tipe controller lampu, tipe Swivel lampu ...
    Maca deui
  • A Little Known Different Miniature Light Sensor Information

    Sakedik Dipikawanoh Béda Émbaran Sensor Lampu Miniatur

    Photocell Alat anu ngadeteksi cahaya.Dipaké pikeun méter cahaya fotografik, lampu jalan otomatis dina waktu magrib jeung aplikasi sénsitip cahaya séjén, hiji photocell beda-beda lalawanan na antara dua terminal dumasar kana jumlah foton (cahaya) eta narima.Disebut oge "photodetector,...
    Maca deui
  • How to Install This 3 wire Photocell Sensor

    Kumaha Pasang Ieu 3 kawat Photocell Sensor

    3 Kawat Photocells Sambungkeun Gambar Diagram Kumaha Gunung 3 Kawat Photocell Instalasi Pedaran 1. pegatkeun sambungan circuit breaker ka lampu luar Anjeun.Upami anjeun henteu terang mana pemutus kakuatan lampu anjeun, pareuman sadaya pemutus dina gedong pikeun mastikeun yén kakuatan pareum.Pariksa deui...
    Maca deui
  • A various of Photocell Cover for Smart Wireless Light Controller

    Rupa-rupa Cover Photocell pikeun Smart Wireless Light Controller

    >> Meunangkeun custom One-stop jasa desain pikaresepeun Anjeun.yakin, urang bisa nyadiakeun pikeun mantuan Anjeun item jasa hargana tambahan handap.1. Teu ngan salah sahiji proyék cahaya kota pinter, tapi ogé salah sahiji asesoris sistem controller lampu jalan pinter panglobana dipaké.2. Lampu jalan canggih...
    Maca deui
  • Why Choose This Long-join Photocontrol Receptacle JL-240XA-14?

    Naha Milih Ieu Long-gabungan Photocontrol Receptacle JL-240XA-14?

    1. Pikeun leuwih ti 20 taun, Shanghai Long-gabung calakan Téhnologi Co., Ltd museurkeun kana ngolah jeung manufaktur sarta calakan jalan lampu controller asesoris.2. Long-gabung brand ngahontal hubungan koperasi jangka panjang kalayan brand asing kawentar solusi cahaya teknis p ...
    Maca deui