Lajme

 • Long-join Brand Shorting Cap and Street Light Photocell

  Kapak shkurtues i markës dhe fotocelë me dritë rruge

  Të gjithë klientët e dinë se si ta përdorin këtë kapak në dritën e rrugës dhe kanë nevojë për një vend të kushtëzuar përfitimi në ndriçues për të rritur hapësirën e përdorimit.Megjithatë, disa nga nivelet e dobëta të klientëve profesionistë janë të hutuar nga këto dy aksesorë të guarnicionit të llambave LED të llambave të shkurtimit të kapakut kundrejt fotocelës...
  Lexo më shumë
 • How to Judge Photocontrol as Normal or Abnormal?

  Si të gjykoni fotokontrollin si normal apo jonormal?

  Ne jemi Shanghai Long-join Intelligent Co., LTD., ne prodhojmë kontrolluesin kryesor të dritës së llambës së rrugës në Amerikën e Veriut.Deri më tani, ne kemi qindra lloje të kontrolluesve të dritës, ka kontrollues të dritës të tipit rrotullues, kontrollues të dritës së llojit të butonit, kontrollues të dritës së tipit stem, dritë të tipit rrotullues...
  Lexo më shumë
 • A Little Known Different Miniature Light Sensor Information

  Informacione pak të njohura për sensorin e dritës në miniaturë

  Fotocela Një pajisje që zbulon dritën.E përdorur për matësit e dritës fotografike, dritat automatike të rrugës në muzg dhe aplikacione të tjera të ndjeshme ndaj dritës, një fotocelë ndryshon rezistencën e saj midis dy terminaleve të saj bazuar në numrin e fotoneve (dritës) që merr.I quajtur gjithashtu një "fotodetektor,...
  Lexo më shumë
 • How to Install This 3 wire Photocell Sensor

  Si të instaloni këtë sensor të fotocelës me 3 tela

  3 Lidhja e fotocelës me tela Diagrami i figurës Si të montoni 3 Tela për instalimin e fotocelës Përshkrimi 1. shkëputeni ndërprerësin nga drita juaj e jashtme.Nëse nuk e dini se cili ndërprerës e fuqizon dritën tuaj, fikni të gjithë ndërprerësit në ndërtesë për të siguruar ndërprerjen e energjisë.Kontrollo dy herë...
  Lexo më shumë
 • A various of Photocell Cover for Smart Wireless Light Controller

  Një shumëllojshmëri e mbulesës së fotocelës për kontrollues inteligjent të dritës me valë

  >> Merrni shërbimin tuaj të personalizuar të dizajnit të lezetshëm me një ndalesë.sigurisht, ne mund t'ju ofrojmë për t'ju ndihmuar artikuj shtesë shërbimi me vlerë më poshtë.1. Nuk është vetëm një nga projektet e ndriçimit inteligjent të qytetit, por edhe një nga aksesorët më të përdorur të sistemit të kontrolluesit të llambave inteligjente të rrugës.2. Drita e avancuar e rrugës...
  Lexo më shumë
 • Why Choose This Long-join Photocontrol Receptacle JL-240XA-14?

  Pse të zgjidhni këtë enë me fotokontroll me lidhje të gjatë JL-240XA-14?

  1. Për më shumë se 20 vjet, Shanghai Long-join Intelligent Technology Co., Ltd. fokusohet në përpunimin dhe prodhimin dhe aksesorët inteligjentë të kontrolluesve të ndriçimit rrugor.2. Marka e bashkuar afatgjatë arriti një marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë me një zgjidhje teknike të ndriçimit teknik të markës së huaj p...
  Lexo më shumë