produksjonsprosessen for Track Light

Produksjonsprosessen av led mini sporlys går gjennom 10 prosesser inkludert rengjøring, montering, trykksveising,kapsel,sveising, filmkutting, montering, testing, pakking og lagring.

1.Rengjøring

Rengjør PCB- eller LED-braketten med ultralydbølger og tørk dem.

2. Montering

Klargjør sølvlimet på den nederste elektroden på LED-rørkjernen (stor plate) og utvide den deretter.Plasser den utvidede rørkjernen (stor skive) på spinnerbordet, og bruk en spinnerpenn til å rengjøre rørkjernen under et mikroskop.Installer en etter en på de tilsvarende putene på PCB- eller LED-braketten, og sinter deretter for å herde sølvlimet.

3. Trykksveising

Bruk en sveiser av aluminiumtråd eller gulltråd for å koble elektroden til LED-dysen som en ledning for strøminjeksjon.Hvis LED er direkte montert på PCB, brukes vanligvis en aluminiumtrådsveisemaskin.

4. Innkapsling

Beskytt LED-dysen og sveisetråden med epoksy gjennom dispensering.Dispensering av lim på PCB har strenge krav til formen på limet etter herding, som er direkte relatert til lysstyrken til det ferdige bakgrunnsbelysningen.Denne prosessen vil også påta seg oppgaven med å peke fosfor (hvitt lys LED).

5. Sveising

Hvis bakgrunnsbelysningskilden bruker SMD-LED eller andre pakkede LED-er, må LED-ene loddes til PCB-kortet før monteringsprosessen.

6.Skjærefilm

Utstansede forskjellige diffusjonsfilmer og reflekterende filmer som kreves for bakgrunnsbelysning med en stansemaskin.

7.Montering

I henhold til kravene i tegningene, installer forskjellige materialer av bakgrunnsbelysningen manuelt i riktig posisjon.

8.Test

Sjekk om de fotoelektriske parametrene til bakgrunnsbelysningskilden og lysens jevnhet er gode.

9. Pakking

Pakk det ferdige produktet i henhold til kravene og merk det.

10. Lager

I henhold til de pakkede ferdige produktene, i henhold til etiketten, legg dem inn på lageret etter kategori, og klargjør for forsendelse.


Innleggstid: 30-jan-2023