o le Gaosiga Fa'agasologa o le Malamalama Fa'asolo

O le faagasologa o le gaosiga o moli taʻavale taʻitaʻia e alu i le 10 faʻagasologa e aofia ai le faʻamamaina, faʻapipiʻiina, faʻapipiʻiina o le mamafa,fa'apipi'i,uʻamea, tipiina ata, faʻapipiʻi, suʻega, afifiina, ma fale teu oloa.

1. Fa'amamaina

Faʻamama le PCB poʻo le faʻapipiʻi LED i galu ultrasonic ma faʻamago.

2. Fa'amauina

Saunia le kelu siliva i luga o le eletise pito i lalo o le faʻauʻu o le LED (tele tisiketi) ona faʻalautele lea.Tuu le fatu fa'alava fa'alautele (tisiki lapo'a) i luga o le laulau fa'ata'amilo, ma fa'aaoga se peni fa'ata'amilo e fa'amama ai le fa'autu i lalo o se microscope.Faʻapipiʻi taʻitoʻatasi i luga o pads tutusa o le PCB poʻo le faʻapipiʻi LED, ona faʻapipiʻi lea e faʻamalolo le kelu siliva.

3. Uila Fa'amama

Fa'aaogā se uaea alumini po'o se uaea auro e fa'afeso'ota'i le eletise i le pa'u LED e fai ma ta'i mo tui o iai nei.Afai o loʻo faʻapipiʻi saʻo le LED i luga o le PCB, e masani ona faʻaaogaina se masini uʻamea alumini.

4. Encapsulation

Puipui le mate LED ma le uaea uelo i le epoxy e ala i le tuʻuina atu.Tuuina atu o le kelu i luga o le PCB o loʻo i ai manaoga faʻapitoa i foliga o le kelu pe a uma ona faʻamalolo, lea e fesoʻotaʻi saʻo ma le susulu o le backlight maeʻa.O lenei fa'agasologa o le a fa'atino ai fo'i le galuega o le fa'asinoina o le phosphor (LED moli pa'epa'e).

5. Uila

Afai e faʻaaogaina e le backlight source SMD-LED poʻo isi faʻapipiʻi LED, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o LED i le laupapa PCB aʻo leʻi faʻapipiʻiina.

6. Tipi Ata

Oti-tipi ese'ese ata fa'asalalau ma ata fa'afofoga mana'omia mo moli tua ma se masini tu'i.

7. Fa'apotopotoina

E tusa ai ma manaʻoga o ata, faʻapipiʻi lima mea eseese o le moli tua i le tulaga saʻo.

8.Su'ega

Siaki pe lelei le faʻaogaina o le photoelectric o le faʻapogai o le moli tua ma le tutusa o le malamalama e lelei.

9. Fa'apipi'i

Fa'apipi'i le oloa ua mae'a e tusa ai ma mana'oga ma fa'ailoga.

10. Faleteuoloa

E tusa ai ma le afifiina o oloa maeʻa, e tusa ai ma le faʻailoga, tuʻu i totonu o le faleteuoloa e ala i vaega, ma sauni mo le utaina.


Taimi meli: Ian-30-2023