Service Desain hiji-eureun

Utamana ngalibetkeun dina rentang aplikasi kaasup Témbongkeun Case cahaya sarta Jewellery tampilan cahaya, sensor Photocell Lampu, produk lampu decorating |merek Chiswear.jeung Anjeun bisa manggihan sensor photocell kualitas luhur & NEMA runtuyan Photocontrol asesoris, sarta Flexibly Gunung lampu track magnét, LED sorotan nangtung pikeun jewelery showcase cahaya, sarta leuwih ti loba spésifikasi béda min LED lampu deformable.

  • Lampu hiasan Chiswear01
  • chiswear hiasan02
  • chiswear hiasan03

 

 

 

Shanghai Chiswear Industry Co., Ltd. specializes dina widang cahaya LED imah-hirup jeung outdoor Énergi-nyimpen lampu aplikasi.

Produk Utama
Témbongkeun Case Lampu sarta Jewellery tampilan cahaya, sensor Photocell Lampu, Decorating produk cahaya |merek Chiswear Nyarankeun produk unggulan.

  • potosél (1)
  • potosél (2)
  • potosél (3)
  • potosél (4)
  • potosél (5)
  • potosél (6)
  • potosél (7)
  • potosél (8)
  • potosél (11)
  • potosél (12)