Twist Lock sensorë fotoqelizë

Seria e fotokontrolluesit JL-214/224 është e aplikueshme për të kontrolluar automatikisht ndriçimin e rrugëve, ndriçimin e kopshtit, ndriçimin e kalimit dhe ndriçimin e portave në përputhje me nivelin e ndriçimit natyror të ambientit.