Shërbimi i Dizajnit me një ndalesë

Kryesisht përfshihen në vargjet e aplikimit duke përfshirë ndriçimin e kasës së ekranit dhe ndriçimin e ekranit të bizhuterive, sensorin e fotocelës së dritës, produktet e dekorimit të ndriçimit |Markë veshjet e rrobave.dhe Mund të gjeni sensorë fotoqelish me cilësi të lartë dhe aksesorë Photokontrol të serisë NEMA, si dhe dritë magnetike me montim fleksibël, qendër qendrore LED për ndriçimin e vitrinës së bizhuterive dhe më shumë se shumë specifikime të ndryshme min dritë deformuese LED.

 • Ndriçimi dekorativ i veshjeve të tullave01
 • veshje xhamash dekorative02
 • veshje xhamash dekorative03

 

 

 

Shanghai Chiswear Industry Co., Ltd. është e specializuar në fushën e ndriçimit LED për jetën e shtëpisë dhe aplikimet e llambave të kursimit të energjisë në natyrë.

Produktet kryesore
Ndriçimi i kasës së ekranit dhe ndriçimi i ekranit të bizhuterive, Sensori i fotocelës së dritës, Produktet e dekorimit të ndriçimit |Marka e veshjeve të rrobave Rekomandoni produktin e veçuar.

 • fotocelë (1)
 • fotocelë (2)
 • fotocelë (3)
 • fotocelë (4)
 • fotocelë (5)
 • fotocelë (6)
 • fotocelë (7)
 • fotocelë (8)
 • fotocelë (11)
 • fotocelë (12)