Professional Customized Warna lan Ukuran Mini LED Tampilan Case cahya kanggo Pameran Trade Show

Katrangan singkat:

360-degree rotatable mini led spotlights 12v nggunakake 6 pcs 0.5W LED chip, Ra≥90, kaca showcase karo cahya biasane nggunakake LED Spotlights iki kanggo upgrade produk ing kabeh arah.

 

Model produk: CHIA2511-3W

Chip LED: Bridgelux

Suhu Warna (CCT): 3000k, 4000k, 6000k

Fluks cahya: 300 Lm

Wektu Kerja (Jam): 20000

Bahan Lampu: Aluminium Aviation


Detail Produk

PARAMETER PRODUK

Entuk HARGA DETAIL

Tag produk

lampu led stand (1)
lampu led stand (2)
led-stand-lampu (3)
CHIA2511-3W_04'


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Model CHIA2511-3W
    Daya Rated 3W
    Sumber cahya LED COB
    Chip LED Kab Bridgelux
    Suhu Warna (CCT) 3000k,4000k,6000k
    Ukuran Tiang Lampu Opsional
    Werna awak Customized
    Tegangan input 12V/24V
    Indeks Rendering Warna (Ra) >=90
    Material Lampu aluminium penerbangan
    Fluks cahya 300Lm
    Wektu Kerja (Jam) 20000
    Sudut Beam Cahya(Ijazah) 110
    Garansi (Taun) 3