Ndriçimi i kasës së ekranit LED

 • Këndi i rrezes 15 1 W Prodhuesi i pajisjeve të ndriçimit të ekranit të xhevahireve me mini LED

  Këndi i rrezes 15 1 W Prodhuesi i pajisjeve të ndriçimit të ekranit të xhevahireve me mini LED

  Drita e stendës LED përdor kontrollin e çipit LED XPE CREE për të projektuar në ndriçimin LED të vitrinës së stolive të banakut, Orën inteligjente dhe Rrobat e modës, si dhe raftin e ekranit të montimit shumë të rrjedhshëm për të rritur atmosferën me shkëlqim të ndritshëm, tërheqëse për më shumë sesa vëmendjen e njerëzve.

  Drita vitrinë e ekranit mini LED me kënd drite 15°, shkëlqim 110 lm.

  Disa drita vitrinë të bizhuterive kanë kënd të veçantë të rrezes së dritës 30 gradë, 60 gradë të drejtuar për t'u projektuar në objekt duke shfaqur shkëlqyeshëm veçori të ndryshme.Tani për tani, ju mund ta bëni atë, dhe më mirë të zbuloni të tjerët.

  Fuqia e furnizimit 12v 1 copë Rruaza drite LED 1 vat, dhe duhet të rezervohen te një furnizues i energjisë drejtuese - rrymë konstante dhe tension konstant 12 V.

   

  Modeli i produktit:CHIA7318-1W

  Çip LED: Çip LED XPE CREE

  Karakteristika: E rregullueshme, e rrotullueshme 300

  Fluksi i ndritshëm: 110 Lm Koha e punës (Ora): 20000

 • Ndriçimi 300lm 3w Mini LED Display Lighting Fixture Prodhues me shumicë

  Ndriçimi 300lm 3w Mini LED Display Lighting Fixture Prodhues me shumicë

  Ideale për aplikim në çdo zonë ku keni nevojë për ndriçim detyrash dhe dëshironi të dukeni bashkëkohore dhe delikate.Pra, është mirë i zbatueshëm për ndriçimin e muzeut të pjesëve antike, fotot e përvjetorit, ekspozitën e bizhuterive dhe nevojën për të ndriçuar më shumë në errësirën e anës.

  Dritë mini ekrani me kënd drite 110°, ndriçim 300lm.

  Opsionale 3 lloje të temperaturës së ngjyrave, dritë e ngrohtë, dritë natyrale dhe dritë e ftohtë (300k, 4500k, 6500k).atëherë duhet të zgjedhë rehati për një avantazh të ndrydhur por të theksuar bukur të pjesëve.

  Furnizimi me energji elektrike: për përdorim të sigurt dhe kohë të gjatë pune, duhet të bëjë drejtuesi i rrymës konstante për të siguruar një rrymë konstante të sigurojë makinë.Pra, duhet të përdorni drejtuesin e fuqisë 1*3w 12V.

  Siguroni madhësitë e lartësisë së shtyllës së stendës Led: 200 mm, 300 mm dhe 400 mm.

   

  Modeli i produktit:CHIA2801-3W

  Çip LED: XPE CREE

  Karakteristika: e rregullueshme, e rrotullueshme 300

  Fluksi i ndritshëm: 300 Lm Koha e punës (Ora): 20000

 • Këndi i rrezes 30 Furnizuesit e pajisjeve ndriçuese të ekranit mini LED të vitrinës

  Këndi i rrezes 30 Furnizuesit e pajisjeve ndriçuese të ekranit mini LED të vitrinës

  Ideale për aplikim në çdo zonë ku keni nevojë për ndriçim detyrash dhe dëshironi të dukeni bashkëkohore dhe delikate.Pra, është mirë i zbatueshëm për ndriçimin e muzeut të pjesëve antike, fotot e përvjetorit, ekspozitën e bizhuterive dhe nevojën për të ndriçuar më shumë në errësirën e anës.

  Dritë mini ekrani me kënd drite 30°, ndriçim 245lm.

  Furnizimi me energji elektrike: për përdorim të sigurt dhe kohë të gjatë pune, duhet të bëjë drejtuesi i rrymës konstante për të siguruar një rrymë konstante të sigurojë makinë.Pra, duhet të përdorni drejtuesin e fuqisë 1*3w.

  Siguroni madhësitë e lartësisë së shtyllës së stendës Led: 200 mm, 300 mm dhe 400 mm.

   

  Modeli i produktit:CHIA7317-3W

  Çip LED: Bridgelux

  Karakteristika: e rregullueshme, e rrotullueshme 300

  Fluksi i ndritshëm: 245 Lm Koha e punës (orë): 20000

 • Dritë mini bizhuteri LED me pika të vogla për vitrinë të brendshme të ekranit me tavan të zhytur

  Dritë mini bizhuteri LED me pika të vogla për vitrinë të brendshme të ekranit me tavan të zhytur

  Dritë mini LED LED përdor kontrollin e çipit LED XPE CREE për të projektuar në ndriçimin LED të vitrinës së stolive të banakut, Orën inteligjente dhe Rrobat e modës, si dhe raftin e ekranit të montimit të rrjedhshëm shumë të lehtë për të rritur një atmosferë të ndritshme me shkëlqim, tërheqëse për më shumë sesa vëmendjen e njerëzve.

  Vendoset lehtësisht në tavan, vitrinë dhe banak, dhe manuale në mënyrën që duhet të shpohet një vrimë me diametër 28 mm.

  Fuqia e furnizimit 12v 3 copë Rruaza drite LED 3 vat, dhe duhet të rezervohen tek një furnizues i energjisë drejtuese - rrymë konstante dhe tension konstant 12 V.
  Dritë me shtyllë LED prej alumini të fortë të qëndrueshme të Aviacionit

   

  Modeli i produktit:CHIA313-C-1W

  Çip LED: Çip LED Bridgelux

  Karakteristika: nevojitet vrima e shpimit në montim, me rrotullim 90 gradë

  Fluksi i ndritshëm: 110 Lm Puna

 • Pajisje ndriçimi 2W për ekranin e bizhuterive Dritat e ndriçimit LED mini stendë 110 kënd rreze, 180 Lm

  Pajisje ndriçimi 2W për ekranin e bizhuterive Dritat e ndriçimit LED mini stendë 110 kënd rreze, 180 Lm

  Drita LED përdor kontrollin e çipit LED Bridgelux për të projektuar mbi ndriçimin LED të vitrinës së stolive në tavan, orët inteligjente dhe rrobat e modës, si dhe raftin e ekranit të montimit shumë të rrjedhshëm për të rritur një atmosferë të ndritshme me shkëlqim, tërheqëse për më shumë sesa vëmendjen e njerëzve.

   

  Montohet lehtësisht në tavolinë sipërfaqësore.dhe Manual mënyrën që duhet të shpohet një vrimë me diametër 12 mm.
  Furnizimi me energji 12v 1 copë Rruaza drite LED 1 vat, për të siguruar dritat e ekranit mini cilësinë më të lartë që qëndrojnë gjatë.
  Siguroni madhësitë e lartësisë së shtyllës së stendës Led: 200 mm, 300 mm dhe 400 mm.

   

  Modeli i produktit:CHIA2411-2W

  Çip LED: Bridgelux

  Karakteristika: E lëvizshme, 300 e rrotullueshme

  Fluksi i ndritshëm: 180 Lm

  Koha e punës (orë): 20000

 • Drita e vitrinës së bizhuterive me shirit LED rrotullues të kabinetit të ekranit CHIA8428-10W

  Drita e vitrinës së bizhuterive me shirit LED rrotullues të kabinetit të ekranit CHIA8428-10W

  Drita e kabinetit LED CHISWEAR përdoret kryesisht për ndriçimin e produktit në vitrinën e bizhuterive, dyqanet e orëve, muzetë, etj.
  Modeli: CHIA-8428-10W
  Temperatura e ngjyrave: 3000K/4500K/6500K
  Ngjyra e trupit: Ngjyra e aluminit
  Duhet të mundësohet nga DC12V

  Drita LED në këmbë përdor kontrollin e çipit LED XPE CREE për të projektuar mbi ndriçimin LED të ekranit të bizhuterive të banakut, orën inteligjente dhe veshjet e modës, dhe është shumë e lehtë dhe e qetë të instalohet mbështetësja e ekranit, duke shtuar një atmosferë me shkëlqim të ndritshëm dhe duke tërhequr vëmendjen e më shumë njerëzve.