LED осветлување на куќиштето на екранот

 • Агол на зрак 15 1 W Мини LED накит за изложба Производител на осветлување тела

  Агол на зрак 15 1 W Мини LED накит за изложба Производител на осветлување тела

  LED светилка за држач користи XPE CREE LED контрола на чипот за проектирање на осветлување со LED осветлување на витрината на накитот, паметен часовник и модна облека и многу лесна полица за прицврстување за да се зголеми сјајната светла атмосфера привлечна за повеќе од луѓето внимание.

  Светло за витрина на мини LED дисплеј со агол на светлина од 15°, осветленост 110 lm.

  Некои светла за изложба на накит имаат специјален агол на светлото на зракот од 30 степени, насочени 60 степени за да се проектираат на објектот брилијантно прикажувајќи различни карактеристики.Во моментов, можете да го направите тоа, и подобро да откриете други.

  Напојување од 12v 1 парче LED светлосни монистра од 1 вати, и потребно е резервирано за добавувач на електрична енергија-12V постојана струја и постојан напон.

   

  Модел на производ:CHIA7318-1W

  LED чип: XPE CREE LED чип

  Карактеристика: Прилагодлив, ротирачки 300

  Светлосен флукс: 110 Lm Работно време (час): 20000

 • Осветленост 300lm 3w Мини LED дисплеј Витрина за осветлување тела Производител на големо

  Осветленост 300lm 3w Мини LED дисплеј Витрина за осветлување тела Производител на големо

  Идеален за како апликација во која било област каде што ви треба осветлување на задачите и сакате да изгледате како современо и суптилно.Значи, убаво е применливо за музејско осветлување на антички парчиња, фотографии од годишнината, изложба на накит и треба дополнително да се осветли каде што е во темнината на страната.

  Мини ламба за екран со агол на светлина од 110°, осветленост 300lm.

  Изборни 3 вида температура на бојата, топла светлина, природна светлина и ладна светлина (300k, 4500k, 6500k).тогаш треба да се избере удобност за пригушена, но сепак убаво истакната предност на парчињата.

  Напојување за напојување: за безбедна употреба и долго време на работа, треба да се направи постојан тековен двигател за да се обезбеди постојана струја да обезбеди погон.Значи, треба да користите двигател со моќност 1*3w 12V.

  Обезбедете височини на столбови на ЛЕД: 200мм, 300мм и 400мм.

   

  Модел на производ:CHIA2801-3W

  LED чип: XPE CREE

  Карактеристика: прилагодлив, ротирачки 300

  Светлосен флукс: 300 Lm Работно време (час): 20000

 • Агол на зрак 30 3w Мини LED дисплеј изложбен осветлување тела Добавувачи

  Агол на зрак 30 3w Мини LED дисплеј изложбен осветлување тела Добавувачи

  Идеален за како апликација во која било област каде што ви треба осветлување на задачите и сакате да изгледате како современо и суптилно.Значи, убаво е применливо за музејско осветлување на антички парчиња, фотографии од годишнината, изложба на накит и треба дополнително да се осветли каде што е во темнината на страната.

  Мини екранско светло со агол на светлина од 30°, осветленост 245lm.

  Напојување за напојување: за безбедна употреба и долго време на работа, треба да се направи постојан тековен двигател за да се обезбеди постојана струја да обезбеди погон.Значи, треба да користите двигател со моќност 1*3w.

  Обезбедете височини на столбови на ЛЕД: 200мм, 300мм и 400мм.

   

  Модел на производ:CHIA7317-3W

  LED чип: Bridgelux

  Карактеристика: прилагодлив, ротирачки 300

  Светлосен флукс: 245 Lm Работно време (час): 20000

 • Мини светилка за накит со мали точки за изложување на внатрешен екран со вдлабнати тавани

  Мини светилка за накит со мали точки за изложување на внатрешен екран со вдлабнати тавани

  LED мини место светло користи XPE CREE LED контрола на чипот за проектирање на осветлување со LED осветлување на изложбениот накит, паметен часовник и модна облека и многу лесна полица за дисплеј за течно монтирање за да се зголеми сјајната светла атмосфера привлечна за повеќе од луѓето.

  Лесно се вдлабнати на таванот, витрината и шалтерот и рачно на начинот на кој треба да се издупчи една дупка со дијаметар од 28 mm.

  Напојување од 12v 3 парчиња LED светлосни монистра од 3 вати, и потребно е резервирано за добавувач на електрична енергија на возачот-12V постојана струја и постојан напон.
  Цврсто издржливо воздухопловно алуминиумско LED полско светло

   

  Модел на производ:CHIA313-C-1W

  LED чип: Bridgelux LED чип

  Карактеристика: потребна е дупка за дупчење во монтирана, ротирачка до опсег од 90 степени

  Светлосен флукс: 110 Lm Работа

 • Рефлектори со LED мини штанд за осветлување од 2W за накит, агол на зрак 110, 180 lm

  Рефлектори со LED мини штанд за осветлување од 2W за накит, агол на зрак 110, 180 lm

  LED светилка за држач користи Bridgelux LED контрола на чипот за проектирање на осветлување со LED осветлување на витрината на накитот, паметен часовник и модна облека и многу лесна полица за дисплеј за течно монтирање за да се зголеми сјајната светла атмосфера привлечна за повеќе од луѓето внимание.

   

  Лесно се монтира на површинска маса.и Рачно на начинот на кој треба да се издупчи една дупка со дијаметар од 12 mm.
  Напојување од 12 V 1 парче LED светлосни монистра од 1 вати, за да се обезбеди мини светла на екранот со највисок квалитет со долготрајност.
  Обезбедете височини на столбови на ЛЕД: 200мм, 300мм и 400мм.

   

  Модел на производ:CHIA2411-2W

  LED чип: Bridgelux

  Карактеристика: Подвижен, ротирачки 300

  Светлосен флукс: 180 Lm

  Работно време (час): 20000

 • Светло за витрина за накит со ротирачки LED шипки за екран CHIA8428-10W

  Светло за витрина за накит со ротирачки LED шипки за екран CHIA8428-10W

  ЛЕД-светилката за орман од CHIS WEAR главно се користи за осветлување на производите на изложбата во продавниците за накит, продавниците за часовници и музејот итн.
  Модел: CHIA-8428-10W
  Температура на боја: 3000K/4500K/6500K
  Боја на каросеријата: Алуминиумска боја
  Треба да се напојува со DC12V

  ЛЕД стоечкото светло користи XPE CREE LED чип контрола за проектирање на LED осветлување на куќиштето за накит за осветлување, паметен часовник и модна облека, а многу е лесно и мазно да се инсталира држачот за екранот, додавајќи сјајна светла атмосфера и привлекувајќи повеќе внимание на луѓето.

1234Следно >>> Страница 1/4