LED Témbongkeun Case cahaya

  • 2W Jewelry Display Lighting Fixture LED Mini Stand Sorotan 110 Beam Angle, 180Lm

    2W Jewelry Display Lighting Fixture LED Mini Stand Sorotan 110 Beam Angle, 180Lm

    Lampu nangtung LED ngagunakeun kontrol chip Bridgelux LED pikeun proyek dina lampu countertop jewelery showcase dipingpin cahaya, Smartwatch, sarta Busana fashion, sarta pisan gampang béntés Gunung tampilan rak pikeun ngaronjatkeun atmosfir caang herang pikaresepeun pikeun leuwih ti perhatian jalma.

     

    Gampang dipasang dina permukaan countertop.jeung Manual cara nu perlu bor hiji liang 12 mm diaméterna.
    12v kakuatan suplai 1pcs 1-watt LED manik lampu, pikeun mastikeun lampu tampilan mini kualitas pangluhurna anu lila-langgeng.
    Nyadiakeun Led nangtung kutub ukuran jangkungna: 200mm, 300mm, sarta 400mm.

     

    Chip LED: Bridgelux
    Fitur: Movable, 300 rotatable
    Fluks cahaya: 180 Lm Waktos Gawé (Jam): 20000

  • Beam Angle 15 1 W Mini LED Jewellery Showcase Pintonan Lampu fixture Produsén

    Beam Angle 15 1 W Mini LED Jewellery Showcase Pintonan Lampu fixture Produsén

    LED stand lampu pamakéan XPE CREE LED kontrol chip pikeun proyék on lampu countertop perhiasan showcase dipingpin cahaya, Smartwatch, jeung baju fashion, sarta pohara gampang béntés Gunung tampilan rak pikeun ngaronjatkeun atmosfir caang herang pikaresepeun pikeun leuwih ti jalma attentions.

    Mini LED tampilan showcase lampu jeung 15°beam sudut lampu, kacaangan 110 lm.

    Sababaraha lampu showcase jewelery gaduh sudut cahaya beam husus 30 derajat, 60 derajat arah ka proyék on obyék brilliantly nembongkeun fitur béda.Ayeuna, Anjeun tiasa ngalakukeun eta, sarta leuwih hadé pikeun manggihan séjén.

    12v kakuatan suplai 1pcs 1-watt LED manik lampu, sarta kudu ditangtayungan ka supir kakuatan supplier-12V konstan ayeuna jeung tegangan konstan.

     

    Chip LED: Chip LED XPE CREE

    Fitur: adjustable, 300 rotatable
    Fluks cahaya: 110 Lm Waktos Gawé (Jam): 20000

  • Pilihan Beam Angle 30,45,60 3w Mini LED Display Perhiasan Showcase Panyadia Lampu Fixture

    Pilihan Beam Angle 30,45,60 3w Mini LED Display Perhiasan Showcase Panyadia Lampu Fixture

    LED stand lampu ngagunakeun Bridgelux LED kontrol chip pikeun proyék on lampu countertop perhiasan showcase dipingpin cahaya, Smartwatch, sarta Busana fashion, sarta pohara gampang béntés Gunung tampilan rak pikeun ngaronjatkeun atmosfir caang herang pikaresepeun pikeun leuwih ti jalma attentions.

    12v kakuatan suplai 1pcs 3-watt LED manik lampu, pikeun mastikeun lampu tampilan mini kualitas pangluhurna anu lila-langgeng.janten kedah dilengkepan arus konstan sareng tegangan konstan pikeun nyayogikeun supir kerja rutin.

    Bandingkeun sareng lampu kutub anu dipimpin anu sanés dina situs wéb Chiswear, CHIA7316-3W gaduh sudut pancaran anu béda, 30,45,60, sareng ieu mangrupikeun lampu arah anu saé.

    Ukuran liang: bor hiji liang 12 mm diaméterna.

    Nyadiakeun Led nangtung kutub ukuran jangkungna: 200mm, 300mm, sarta 400mm.

    Chip LED:Bridgelux
    Fitur: adjustable, 300 rotatable
    Fluks cahaya: 245 Lm Waktos Gawé (Jam): 20000

     

  • 3 W Mini LED Jewellery Showcase Pintonan Lampu Fixture Beam Angle 110

    3 W Mini LED Jewellery Showcase Pintonan Lampu Fixture Beam Angle 110

    Idéal pikeun salaku aplikasi di daérah mana waé anu anjeun peryogikeun cahaya tugas sareng hoyong katingali kontemporer sareng halus.Jadi Ieu nice lumaku pikeun musium cahaya potongan antik, poto ulang, tampilan jewelery, jeung kudu tambahan en-caang mana dina poék sisi.

    Mini LED tampilan lampu showcase kalawan 110 ° beam sudut lampu, kacaangan 245lm.Sababaraha padagang lampu pamer perhiasan peryogi khusus pikeun pancaran arah pikeun proyéksi dina obyék anu tiasa nunjukkeun fitur anu béda.

    Boh anjeun masihan gagasan design pangalusna draws, atawa ngabahas masalah ieu kalawan babarengan ngajawab eta.

    Pilihan 3 jinis suhu warna, cahaya haneut, cahaya alami, sareng cahaya tiis (300k, 4500k, 6500k).

    12v kakuatan suplai 3pcs 1-watt LED manik lampu, sarta kudu ditangtayungan ka supir kakuatan supplier-12V konstan ayeuna jeung tegangan konstan.

    Chip LED: Bridgelux
    Fitur: adjustable, 300 rotatable
    Fluks cahaya: 300 Lm Waktos Gawé (Jam): 20000

  • Beam Angle 30 3w Mini LED Display Showcase Lampu fixture suppliers

    Beam Angle 30 3w Mini LED Display Showcase Lampu fixture suppliers

    Idéal pikeun salaku aplikasi di daérah mana waé anu anjeun peryogikeun cahaya tugas sareng hoyong katingali kontemporer sareng halus.Jadi Ieu nice lumaku pikeun musium cahaya potongan antik, poto ulang, tampilan jewelery, jeung kudu tambahan en-caang mana dina poék sisi.

    Lampu kabinét tampilan mini kalayan sudut cahaya sinar 30 °, kacaangan 245lm.

    Pasokan Daya: pikeun panggunaan anu aman sareng waktos kerja anu panjang, kedah ngalakukeun supir ayeuna konstan pikeun mastikeun arus konstan nyayogikeun drive.Janten anjeun kedah nganggo supir kakuatan 1 * 3w.

    Nyadiakeun Led nangtung kutub ukuran jangkungna: 200mm, 300mm, sarta 400mm.

     

    Chip LED: Bridgelux
    Fitur: adjustable, 300 rotatable
    Fluks cahaya: 245 Lm Waktos Gawé (Jam): 20000

  • Caang 300lm 3w Mini LED Display Showcase Lampu Fixture Produsén Grosir

    Caang 300lm 3w Mini LED Display Showcase Lampu Fixture Produsén Grosir

    Idéal pikeun salaku aplikasi di daérah mana waé anu anjeun peryogikeun cahaya tugas sareng hoyong katingali kontemporer sareng halus.Jadi Ieu nice lumaku pikeun musium cahaya potongan antik, poto ulang, tampilan jewelery, jeung kudu tambahan en-caang mana dina poék sisi.

    Lampu kabinét tampilan mini kalayan sudut cahaya sinar 110 °, kacaangan 300lm.

    Pilihan 3 jinis suhu warna, cahaya haneut, cahaya alami, sareng cahaya tiis (300k, 4500k, 6500k).lajeng kedah milih kanyamanan ka kaunggulan subdued acan beautifully disorot potongan.

    Pasokan Daya: pikeun panggunaan anu aman sareng waktos kerja anu panjang, kedah ngalakukeun supir ayeuna konstan pikeun mastikeun arus konstan nyayogikeun drive.Janten anjeun kedah nganggo supir kakuatan 1 * 3w 12V.

    Nyadiakeun Led nangtung kutub ukuran jangkungna: 200mm, 300mm, sarta 400mm.

     

    Chip LED: XPE CREE
    Fitur: adjustable, 300 rotatable
    Fluks cahaya: 300 Lm Waktos Gawé (Jam): 20000