400mm Kutub Jangkungna Mini Led Témbongkeun Spotlights pikeun LED Perhiasan Showcase cahaya

Katerangan pondok:

Lampu sorot anu dipingpin nganggo supir arus konstan pikeun mastikeun arus konstan ngaliwatan LED.Lampu sorot LED biasana dianggo pikeun pamer kaca kalayan lampu, sapertos lampu tampilan Perhiasan.

 

Chip LED: Bridgelux
Suhu Warna (CCT): 3000k, 4000k, 6000k
Fluks Cahaya: 245 Lm Waktos Gawé (Jam): 20000
Bahan Lampu: Aluminium Aviation


Rincian produk

PARAMETER PRODUK

Kéngingkeun HARGA DETAIL

Tag produk

chiswer-3519-Silver_01
chiswer-3519-Silver_03
chiswer-3519-Silver_05
CHIA7319-3W_05


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Modél CHIA7319-3W
    Daya Dipeunteun 3W
    Sumber Lampu LED COB
    Chip LED Bridgelux
    Suhu Warna (CCT) 3000k, 4000k, 6000k
    Ukuran Tiang Lampu Pilihan
    Warna awak Disaluyukeun
    tegangan input 12V / 24V
    Indéks Rendering Warna (Ra) >=80
    Bahan Lampu aluminium Aviation
    Fluks cahayana 245Lm
    Waktos Gawé (Jam) 20000
    Cahaya Beam Angle(Gelar) 60
    Garansi (Taun) 3