Услуга за дизајн на едно место

Главното вклучување во опсегот на апликации, вклучително и осветлување на куќиштето на екранот и осветлување на екранот за накит, сензор за светлосни фотоелементи, производи за украсување осветлување |Марка за чиска облека.и може да дознаете висококвалитетни сензори за фотоелементи и додатоци за фотоконтрола од серијата NEMA, и флексибилно монтирање на магнетно светло за патеката, LED стоечко рефлектор за осветлување на витрините на накитот и повеќе од многу различни спецификации минимум LED деформирачко светло.

 • Декоративно осветлување на облеката 01
 • Декоративна чиз облека02
 • Декоративна чиз облека03

 

 

 

Shanghai Chiswear Industry Co., Ltd. специјализира во полето за LED осветлување за домот и апликации за надворешни ламби за заштеда на енергија.

Главни производи
Осветлување на футролата и осветлување на накитот, сензор за светлосни фотоелементи, производи за украсување осветлување |Марка за облека за облека Препорачај избран производ.

 • фотоелемент (1)
 • фотоелемент (2)
 • фотоелемент (3)
 • фотоелемент (4)
 • фотоелемент (5)
 • фотоелемент (6)
 • фотоелемент (7)
 • фотоелемент (8)
 • фотоелемент (11)
 • фотоелемент (12)