Стандарден конектор NEMA

Сите приклучоци за фотоконтрола од серијата JL-240 беа дизајнирани за фенерите што се наменети да имаат сад ANSI C136.10-2006 за да се вклопат во фотоконтрола со заклучување со превртување, исто така, садот за фотоелемент од серијата Jl-200 беа дизајнирани во согласност со стандардот ANSI C136.10-1996 .

12Следно >>> Страница 1/2